• Mostra:Mostra gratuïta disponible
  • Detall del producte

Preguntes freqüents

Etiquetes de producte

Adherint-nos al vostre principi de "qualitat, assistència, rendiment i creixement", ara hem guanyat confiança i elogis de clients nacionals i internacionals per a la supercompra d'aliatge d'alumini Go Kart Racing Rear Wheel Hub, hem estat sincerament desitjant cooperar amb els consumidors. per tota la terra.Creiem que podem satisfer fàcilment amb tu.També donem la benvinguda als compradors a visitar la nostra unitat de fabricació i comprar els nostres productes i solucions.
    Seguint el vostre principi de "qualitat, assistència, rendiment i creixement", ara hem guanyat confiança i elogis de clients nacionals i internacionals percub posterior del kart; cub d'alumini per a go kartEn integrar la fabricació amb els sectors de comerç exterior, podem oferir solucions totals al client garantint el lliurament de béns adequats al lloc correcte en el moment adequat, que es recolza en les nostres experiències abundants, capacitat de producció potent, qualitat constant, articles diversificats i el control de la tendència del sector així com de la nostra maduresa abans i postvenda.Ens agradaria compartir les nostres idees amb vosaltres i els vostres comentaris i preguntes.

1. Material: Alumini 6061‐T6.
    2. Acabat superficial: color anoditzat (*1).

Producció

embalatge de producció (6)
    embalatge de producció (5)
    embalatge de producció (4)

{"source_sid":"B27FEECF-4B23-470F-A5BD-081474E7112C_1599187768434","subsource":"done_button","uid":"B27FEECF-4B23-470F-A5BD-470F-A5BD-0814768434","subsource":"done_button","uid":"B27FEECF-4B23-470F-A5BD-470F-A5BD-081481707","source:"done_button","uid":"B27FEECF-4B23-470F-A5BD-470F-A5BD-081481707","source:"91471707" origin":"galeria"}

NOTÍCIES

2020102001

A Genk, el circ FIA Karting posa el punt final a l'edició més incerta del Campionat d'Europa fins ara.El tancament, i el pas de pàgina, a la primera part del calendari representa una victòria de tot el moviment i un moment gratificant per al promotor i la FIA per haver assolit l'objectiu marcat: protegir l'escenari de l'esdeveniment internacional de la risc de contagi que hauria suposat més conseqüències, com la suspensió d'una temporada ja maltractada.Tot i que la normativa anti-Covid, com els terminis ajustats per presentar el resultat de la prova Covid-19, ara necessària per a les competicions de la FIA, sí que va desmotivar diversos equips, que van optar per abandonar l'escenari belga, posant en risc l'èxit de l'esdeveniment. , al final, l'espectacle va continuar, tot i que amb menys participants del que s'esperava.Independentment de les absències, sobretot a la regina, la “dotzena bruta” hi va ser, és a dir, els màxims protagonistes del campionat i els candidats elegits per conquerir el títol, van caracteritzar bé l'última cita i van donar vida a una acalorada batalla, no a tot evident, i un desenllaç final que pocs havien pronosticat la vigília.

SORPRESA DE MILELL QUALIFICAT!

Divendres a Genk, després de la pluja incessant del matí, una pista seca per a tots els protagonistes de KZ dedicats a la lluita contra el temps.El primer hit del dia l'ha col·locat Noah Millell (Tony Kart), que sorprenentment va arrabassar la pole position amb la millor volta en 51.606.Darrere d'ell amb només 4/1000 hi havia Stan Pex (KR), un dels pocs que coneixen la pista belga per dins.El tercer temps absolut va ser de Marijn Kremers (Ricciardo Kart), per davant de Matteo Viganò (Lennox Racing) i Riccardo Longhi (Birel Art).

A causa del grup reduït de participants, també es va escurçar el programa de les eliminatòries, establint així la graella de la final ja per dissabte a la tarda.Kremers va reunir una victòria i tres segons llocs.El vigent campió del món holandès va aconseguir la pole de la final, també gràcies a la desgràcia de Millell i Pex que van xocar a la primera manga.Tots dos es van redimir després amb el suec de Tony Kart guanyant dos de tres i el resultat de l'holandès amb dos segons llocs va ser igual de brillant.Pel que fa als dos protagonistes de la primera ronda d'Adria, un dissabte decididament poc brillant per a Irlando, setè a la graella, i Puhakka, en vuitè lloc de sortida.Viganò amb el desè lloc semblava clarament fora de la lluita pel títol.

KREMERS FINALS COM 365 DIES ABANS

A la sortida, és Noah Millell qui fa una sortida en asfalt que li permet prendre el lideratge de la cursa.Posició que s'esvaeix immediatament, però, ja que ha de cedir a l'atac guanyador de Kremers.Durant les primeres voltes, va ser l'holandès qui va gestionar la cursa i el ritme, emportant-se amb un rival que, sens dubte, tenia pensat guanyar la cursa, a saber, Stan Pex.El duel entre tots dos premia a Pex, que pren el lideratge després de només cinc voltes amb una passada interior.Kremers, com a resposta, no accepta el repte, manté la seva posició pensant en la classificació del campionat.Amb els dos al davant en stand-by, el focus es desplaça cap a Adrien Renaudin (Sodi Kart) i Jorrit Pex (KR), amb el campió d'Europa sortint guanyant el francès, i immediatament després en el retorn d'Irlando.El pilot apulià, després d'una sortida complicada, va intentar desesperadament forçar el seu propi ritme, recuperant posicions "derrocant" per l'ordre Viganò (aleshores retirat a mitja cursa), Puhakka i Renaudin.Mentrestant, al capdavant de la cursa, Stan Pex va guanyar la final per davant de Kremers a P2, aquest últim campió d'Europa matemàticament per sis punts.L'holandès va tenir el mèrit de caure a la llista d'inscrits després que els seus compromisos anteriors fossin cancel·lats a la Fórmula, portant una de les marques Birel Art a l'èxit, gairebé exactament un any després de guanyar el Campionat del Món.Un títol increïble, el de Kremers, mai victoriós aquesta temporada però tan constant com un rellotge suís a Itàlia i Bèlgica, sobretot a les eliminatòries i a les places de cursa, recordant el quart lloc d'Adria.Una declaració que també es desprèn de l'empenta guanyadora produïda aquests dos darrers anys per l'estructura encapçalada per Ronni Sala, que porta a casa un altre títol de la FIA en la classe rectora d'engranatges.