ROK CUP TAILANDIA 2020

Ple d'acció

BIRA KART, 2 DE NOVEMBRE -4 RONDA

Després d'un llarg descans, les finals de la Copa de Corea van entrar a la final.En condicions meteorològiques ideals, 52 pilots van participar al Bila Tour per competir amb ells i determinar qui es convertirà en el campió de la sèrie.Aquesta prova de competició va utilitzar un traçat internacional complet (1.224 metres).Tot i que el govern tailandès ha adoptat mesures restrictives per endavant, a causa de l'ajornament de l'inici de la temporada, aquesta sèrie de jocs ha rebut una gran participació i suport!

Text i imatges Rok Cup Thailand CVD Sports

Obertura, el grup del Junior Rok GP amb Nandhavud Bhirombhakdi (107) liderant la cursa, malauradament tant ell com Terry James O'Conner (121) es retiren a la volta 14, però Bhirombhakdi, gràcies a les excel·lents posicions prèvies, va guanyar la Rok Cup. Títol de Tailàndia 2020 al Junior Rok GP
La Final Mini Rok va tenir un inici espectacular, una escapada a mitja cursa de Jitranuwath (99) i Vliegen (35) va fer que entre ells s'aconseguissin la victòria final el 2020. A l'última volta va ser Vliegen qui es va posar al capdavant i la seva primera victòria en una cursa final de la República de Corea per davant del campió Jitranuwath

MINI ROK I ROOKIE ROK

Són un total de 25 els pilots que van entrar a la classe Mini Rok, i 14 d'ells van entrar en Rookie Rok (7-10 anys), cosa que demostra que els joves pilots estan molt interessats en aquest esport!Chanoknan Veeratacha lidera la classificació Aki Jitranuwath i Taiyo Vliegen per un marge estret (0,074 segons).A Rookie Rok, Pojcharaphon Kempetch és el jugador més ràpid, ocupant el setè lloc general.

Després de guanyar l'Heat, va ser Jitranuwath qui va liderar la cursa al començament de les prefinals i va continuar lluitant contra Veeratacha fins a l'última volta.Tanmateix, Jitranuwath va guanyar les preliminars i va guanyar la Copa del Món 2020 a Corea.Després d'aquests dos, hi va haver una batalla emocionant entre Rayan Caretti, Vliegen, les pilots Sirikon Klaewkrua i Nathakorn Suksri.Més tard, Carretti va ser degradat per una multa pel carenat davanter.Kemphetch va ser el millor jugador que va guanyar el títol de debutant per darrera vegada, per davant de la classificació Jirayu Rachatamethakul, que no va poder completar el partit amb la calor.

Les finals van començar amb els millors jugadors a les prefinals i van tenir un inici impressionant, i tothom va mostrar potencial per guanyar.La separació de Jitranuwath i Vliegen al mig del camp significa que aconseguiran una victòria final el 2020. A l'última volta, Vliegen va prendre el lideratge de la victòria i va liderar el campió Jitranuwath a la cursa final a Corea.Darrere d'ells, la lluita pel tercer lloc va ser igualment emocionant, amb Caretti per davant de Suksri i Klaekrua per acabar tercer.El debutant Rachatamethakul va fer una temporada impressionant, va guanyar, va ocupar la 6a posició general i va guanyar el campionat per davant de Kempetch i Panyakorn Amramrassamee.

JUNIOR ROK I ROOKIES JUNIOR

El conductor de minicotxes Veeratacha també va entrar a la classe júnior, que no va cridar l'atenció de la gent!Igual que la classificació de Minirok, va aconseguir la pole position amb el mateix avantatge (0,074)!L'assoliment és notable.Darrere seu hi ha Terry James O'Connor i Touch Jornsai a P2 i P3.El líder de l'equip júnior debutant, Ratcharat Ananthakan, va confirmar la seva determinació de guanyar el campionat publicant la volta més ràpida.

Per a les prefinals, O'Connor va ocupar el primer lloc després que els Heat guanyessin el campionat.Ell i el líder de la classificació Nandhavud Bhirombhakdi van jugar colze a colze.Només li falta uns quants punts per guanyar el campionat.L'ordre de la primera fila de la competició es va mantenir sense canvis, la qual cosa va significar que Bhirombhakdi va guanyar el títol de Campionat Júnior.En tercer lloc, Jornsai segueix competint amb la pilot femenina Sitarvee Limnantharak per a la subcampiona de la sèrie.En una altra victòria al grup de debutants, Ananthakan també va aconseguir els punts suficients per guanyar el campionat.El bon inici de Bhirombhakdi el va posar per davant de Kittinut Lueangarunchai a la final, que va sortir des de l'última posició de la final després de tenir problemes en la classificació.En la majoria de jocs, aquests dos i O'Connor ocupen el tercer lloc.

No obstant això, unes voltes abans del final de la carrera, O'Connor va pujar al segon lloc i va intentar guanyar el lideratge.Malauradament, va xocar amb Bhirombhakdi, fet que va fer que els dos pilots es retiressin de la carrera.Això va permetre que Lueangarunchai debutés, però poc després d'acabar el partit, va ser desqualificat per motius tècnics.Al final, Norrarat Apivart (Norrarat Apivart) es va anunciar com a guanyador de l'última final juvenil de la temporada, per davant de Jon Race (va guanyar el campionat de P2 al campionat) i Veeratacha.

LA COPA ROK TAILANDIA 2020 VA SER UN ANY EMOCIONANT I RESPONSABLE, tot i que totes les incerteses a causa de la pandèmia.ARA ENTRARÀ A LES VACANCES D'HIVERN I TORNARÀ L'ANY QUE VEN I ÉS D'ESPEREM QUE POGUEM AGREGAR ELS PILOTS INTERNACIONALS DE nou!

Ananthakan va demostrar que ha superat l'estatus de "novent" guanyant una altra victòria i el seu títol.Piyawat Chaiya va seguir en segona posició, per davant de Frederick Wattanapong Bennett.

SENIOR ROK / MÀSTER/ NOVICI

Supakit Jentranun va ocupar la pole position a 55,263 per hora.En aquest traçat del circuit, el temps de volta és el més ràpid de la Copa de Corea de la història.En segon lloc hi ha Carl Wattana Bennett i l'as local del karting Jarute Jonvisat.A la classe magistral (més de 32 anys), Kittipol Pramoj va crear un impressionant 55.853, que és el més ràpid de la seva classe.Pramoj és l'únic pilot que ha sumat prou punts per guanyar el Màster abans de la ronda actual.La pole position de novell va ser assumida per Apaspong Premanand.

Jentranun va continuar guanyant l'Heat i les finals, seguit de Jonvisat i Bennett.A la classe magistral, Pramoje va guanyar, però més jugadors van mostrar un ritme que igualava l'as sènior.Jukka Koivistoinen ocupa el segon lloc.

Premanond també va guanyar un primer partit davant Supakit Abyim.

Quan es van apagar els llums a la final, Jentranun no va tenir cap dubte que algú el podria vèncer aquell dia.Amb una victòria dominant, també va guanyar el Campionat sènior de Corea del Sud del 2020.Darrere d'ell, la ferotge batalla entre Jonvisat, Bennett i Thitisorn Junsuwan es va convertir en un subcampió, amb els tres pilots acabant en el mateix ordre El joc.No hi ha dubte que Pramoj va tornar a guanyar la classe magistral davant Koivistoinen i Partomporn Rachsingho.

Article creat en col·laboració ambRevista Vroom Karting.

Hora de publicació: 25-gen-2021