CEE PLENA D'ESPERANCES PER A LA TEMPORADA DE GO KART 2021

L'any 2020 va començar amb moltes esperances per a la popular sèrie "CEE Rotax MAX Challenge" d'Europa Central de l'Est.De mitjana, prop de 250 conductors de 30 països participen al CEE, que generalment té lloc en cinc llocs diferents cada any.Per al 2020, les curses estaven previstes en diversos dels millors circuits d'Àustria, Txeca, Italia i Hongria.

Com a tot el món, la temporada de karting d'enguany, malauradament, va començar amb fortes restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19, de manera que al final només s'han fet tres de les cinc rondes previstes.No obstant això, les set entrades per a la Rotax MAX Challenge Grand Finals 2020 es van atorgar als campions de les categories de les tres rondes, mentre que els subcampions de dues classes també van rebre l'oportunitat de participar a la RMC Grand Finals a Portimão, Portugal.«Després de diversos mesos de pauses forçades, vam fer tot el que vam poder per córrer una temporada sencera, però malauradament no vam poder complir els nostres plans originals d'organitzar les dues darreres curses també.La segona onada de la pandèmia de la Covid-19 ens va obligar a cancel·lar les darreres curses i vam haver de tancar una temporada truncada», va explicar Sándor Hargitai, un dels organitzadors de Kartin CEE.«Estem molt orgullosos que sota aquestes premisses amb les restriccions de la Covid-19, hem pogut acollir curses amb l'organització eficaç i el suport tècnic professional al qual estem acostumats.Els pilots –que s'han classificat per a les Grans Finals de l'RMC– estan òbviament orgullosos de poder competir amb els millors pilots del món a Portimão, Portugal, el gener de 2021. Molta sort a ells: pugen al podi!».

Els organitzadors del CEE Rotax MAX Challenge estan plens d'esperança per a la temporada 2021 per oferir als pilots l'esdeveniment que desitgen, en poder córrer tota la temporada a les diferents pistes de karts seleccionades a Europa.Sobretot, com que el CEE és una sèrie internacional on els guanyadors dels campionats nacionals de cada país poden evolucionar i desenvolupar-se en un camp fort, ja que estan competint amb els guanyadors i subcampions de la Gran Final RMC, la qual cosa pot ser una fita important en el seu carreres.

Article creat en col·laboració ambRevista Vroom Karting.

Hora de publicació: 01-feb-2021